oktober 2012

dårlig blogging

heyy ♥ sorry dårlig blogging av meg! men har nesten aldri noe å blogge om eller så har jeg ikke tid :(    men som dere ser i det forje innlegget så har jeg vært i langesund, å det var super gøy. vi kom på andre plass. jeg sov på rom med Gina, Selina, NIna og Maja vi hadde det kjempe gøy hele tia :) men nå sitter jeg bare å ser på ManU kamp :) skal prøve å få litt mer tid til blogging ♥ men nå har jeg ikke så mye mer å blogge om.

hva har du gjort i helja da ?? - Karianne-

Vi greide det igjen (:

2.plass til det beste laget, woohooo.

Vi kom på 2.plass til slutt etter att vinnerene av cupen ble diska ved bruk av for store spillere eller noe, var sykt fail får det var lif (langesund) som ble diska og det var jo de som arangsjerte cupen, haha. Skulle ha blitt ny finale mellom vi og Hisøy men det gad de ikke og Hisøy fortjente 1.plass og vi er kjempe fornøyde med 2.plass. Vi fikk en fin pokal og nå har vi tre pokaler på klubbhuste og to av dem har vi fått i år. den første når vi kom på 2.plass i Danmark og den andre nå, den siste fikk vi i fjor eller noe når vi VANT natt cupen. Pokalen vi fikk, fin den eller hva?

Jeg og julie (julieomholtlund.blogg.no) lagde masse vitser i gård kveld hålt på skikkelig lenge, det begynte med 99ère med tits og slutta med Roger men egentlg er det Robet, vis du har hørt den så skjønner du, haha. Jeg er alltid hyper om kvelden og Julie hadde fått i seg en redbull, såå ja.

Brukte sykt mye på ett spill som var på hotellet, det var litt testris akting. Det var to stopp, den første der kunne man vinne godteri og den andre som var høyere opp der kunne man vinne en telefon eller et kamera. Jeg vant en godteri som var en ku, stoppet bare der fordi jeg ville vinne noe hahaha, var bare en i fra å vinne kameraet eller telefonen da. Jeg var helt syk i det spillet<33 tihi <3

 

-Tora

Oslo!

Hei! 
I dag skal jeg til Oslo, jeg go mamma skal besøke onkelen min som har flyttet dit og kjæresten hans.
Blir kjedelig med buss i frie timer men har med meg iPaden og bok så tror jeg skal overleve ;)
Men nå må jeg smøre niste og pakke ferdig så drar vi etterpå. Blir vekke heile helga, men håper noen av de andre tar seg tid til å blogge litt. 

Hadefint!


Operaen. 

Vi skal hit på lørdag, Holmenkollen :) 
Vi skal også på kino og lage pizza så jeg tror mi kommer til å kose oss♥

Har du vært i Oslo før? 
Skal du snart? 
Kommenter så er du kul! :P 

-Maria

 

Langesund :D

-Soon we come <3

Ja, i morgen skal jeg+ lage mitt til langesund. Gleder meg sykt, vi har tre lag med og jeg kom på lag med Karianne, Nina(Scoot.blogg.no+VÆRDENS BESTE KIPER) Gina(Gmbj.blogg.no) Selina(selinas.blogg.no) og Stine<3 Er super fornøyd med laget. Spilte jo kamp mot øyestad i gård som jeg sa, vi hadde vunnet vis bare jeg hadde greid å holde meg på beina, men det ble 2-2 i grunn helt greit, men vi var bedre.... Men nok om fotball og over til at jeg så SNØ fnugg i dag, herregud jeg er ikke klar for å få SNØ enda. Jeg er i grunn ikke klar for vinteren enda, vil helst bare at sommeren skal komme(:Hallo Kitty<33

Den beste leppomaden<33


Årrr, savn <3

Haha, Stine`s fuu <3

 

Da snakkes vi etter langesund regner jeg med <3

-Toraa


24.10.2012

Helloo<33

Har ikke blogget så mye for tiden fordi jeg har ikke hatt tid eller så har jeg ikke hatt noe å blogge om. Det er jo litt kjedelig å lese hver dag " Hei i dag har jeg vært på skolen, var helt OK fikk tilbake noen prøver og ditten og datten" Det syns værtfall ikke jeg er noe gøy å lese ver dag. Men jeg fikk faktisk tilbake en prøve i gård, men åpna den ikke før i dag får fikk ikke vite det i går. Fikk 4+, hun sa jeg var nerme 5 i engelsk hadde bare noen skrive feil og verbfeil, men nok om det og mere av noe aent. 

For noen dager siden var jeg, Karianne og Stine i bursdag til Gina <3 Veldig koslig, untatt at vi måtte vente på Zlata(Zlata.blogg.no) fordi hun hadde gått på feil buss, så vi sto å venta på hun i 30 minutter tror jeg. Men var i grunn litt gøy det å, vi tok noen bilder når vi ventet på hun. Bursdaag barnet <3 Du er fin du <3
Fra venstere: Carina, Stine, Nina, meg og Ginaa <3

 

Det er flere bilder men kan kanskje ta de på ett innlegg i morgen vis jeg får tid, men lover at de skal komme så fort som mulig xD
Fordi nå er det middag og jeg skal spille kamp etterpå mot østa, så håper vi vinner å ønsk oss lykke til så snakkes vi snart :D

-Tora 

ZZzzzzz..

Halla♥


I natt skal Isabell sove her! Vi har hatt en kjempegøy dag samme med Kaspaar, nabohunden som jeg passer.
I dag har blandt annet gått masse turer og lekt med Kaspar, veldig morsomt! Vi har også spist myyyyye godteri og blitt veldig hypre, hahahahaha.. Pass deg for oss!  Vi tok bilder i sta, og da skjedde det et vondt uhell, haha.. Isabell skulle hoppe saksehopp og jeg skulle hoppe med beina bak, også fikk Isabell sitt bein over mitt så når jeg hoppa så fløy beina til Isabell opp i været og hun landa på ryggen, au! Også stupte jeg forover og ned i gulvet og landa på tryne! Hahahaha, der ble livet vårt ti år lengre av latter♥
Hohohohihihihahah! 

Men altså! å skal vi snart finne enda mer godter og gå opp på rommet og spille på iPaden, også tegne litt som vi begge liker!
Ha en fin kveld videre folkens!
Nattinatt!

VI HAR ET SPØRSMÅL! SKAL JEG OG ISABELL LAGE EN "MÅ GJØRE" VIDEO I MORRA? DA MÅ DERE SENDE INN SPØRSMÅL!!!!!

 
Send in spørsmåål da pliis! Så kan vi lage en video og ha det litt gøøøy!
hadefint♥


-Maria  

Drittjobb for liten og stor!

Heisann hoppsann! 
I dag har det regna, dritt vært.. Så spurte jo pappa meg og Sebastian om ville gå ut til hønene og gjøre reint, og vi gjorde det. "for en dittjåbb!" sa Sebastian (lillebroren min) da vi var ute i hønsehuset og skrapte all møkka. Haha :)

Klare for rengjøring! 

blææøh!

og når vi var ferdige gikk han med på å ta noen bilder om han fikk en godteriting av meg, haha♥

skjønning!

Hva synes du om bildene?
Har du høner? 

-Maria 

Fri-Fredag!

Heisann! 
I dag har vi alle hatt fri! Wee :)
Jeg hadde besøk av en venn fra klassen i dag, Markus. Vi har spilt på pc og vært litt ute med hønene, haha..
Seinere kom bestemor og bestefar og da hadde vi litt godis på bordet♥
Denne helga skal jeg passe hunden til naboen min Ane, det ser jeg fram til! Det er en fin kongepuddel som jeg kjenner godt og har passa mange ganger før så vi er gode venner♥ Men men, litt bilder?
Here we go!Hva synes dere om bildene? 
Hadde dere fri i dag? 

Hadefint♥
-Maria


 

Jeg, Frida og Markus skriver om "fest på smestad vest" i et musikkprosjekt, så måtte bare vise dere det geniale bildet vårt!


Genialt!♥
 

Malus!

Heihei! 
Denne uka her blir skikkelig hektisk, i morra kommer tante og skal intevjue meg om elgjakta til hunden.no! Wee :) Til torsdag skal jeg finne på noe med Ane, til fredag skal Markus hjem til meg, og på lørdag til søndag skal jeg passe Anes hund, Kaspar. Puh!
Men ihvertfall, sist fredag var jeg hos Markus, og vi spilte Minecraft også hadde vi TACO♥ til middag!! 
Men ja, bilder! Har ikke fått blogga så mye i det siste, men er litt bizzzzzzzzy!

Dere lurer sikkert på overskriften, enkelt og greit:  Jeg heter Maria Lundberg og Markus heter Markus Lunøe, begge to har Ma og Lu i fornavn og etternavn så det blir Malu (Malus!) Haha, BF!


Haha, på skolen. Alle heiv seg oppå hverandre, ikke spør hvorfor.... 

Hjemme hos Markus, Markus og Sander gamer Minecraft! 

Nå sitter jeg foran pc og spiller minecraft mens jeg skyper emd Markus og Sarah(kusina mi) også drikker jeg JULEBRUS! LItt tidlig kanskje, men... klarer ikke la være... :P 

Litt dårlig inlegg men har ikke tatt noen ordentlige bilder i det siste, lover mere denne uka! 
Hadefint♥

-Maria


 

Vi vil lese DIN blogg!

Det du må gjøre: 

  • Kommentere blogg adressen din her.

psst... Kommenterer du 3 kommentarer på andre innlegg enn dette, Får du 4 kommentarer av oss tilbake♥ 

Vi anbefaler den beste bloggen vi lester! 


Outfit fra høstferienHater at jeg har fall i håret.... 

Anyway Bukse: Bikbok Sko: økonomisko genser:Have noo ide Belte: h&m ? 

Veldig enkel outfit, butbut 

-Stineeee

HJELP?

KUN MEG SOM IKKE KOMMER INN PÅ FACEBOOK NÅ? :ooooo
Hjeeeelp... 

Elgjakt!

Heisann! 
Utrooolig lenge siden jeg har blogga nå, men forrige uke kom jeg ikke inn på bloggen, i helga var jeg på elgjakt og fra tirsdag til i dag har jeg vært syk, så, ja....
Men i helga var jeg jo på elgjakt! Jeg har vært på elgjakt helt siden jeg var liten, 1 år . Det er utrolig gøy, vi er med på et jaktlag oppe på Dølemo som heter Jaktlag Samhold. Hehe ;)  Av de gode bildene vi tok ble det til sammen 133, men jeg kan jo ikke blogge om alle de! Det vil ta år.. Så vi får heller begynne en å bable tror jeg :) 

Første dagen gikk jeg, mamma, Clara og Rebecca på sopptur :) (Rebecca er storesøstra mi og Clara er Rebeccas spanske venninne/bestevenn) Plutselig kom en jakthund på jakt ut av skauen, med peiler og antenne, haha :) 

Den kom hen på trappa og rett etter vi tok dette bildet løp den inn, hahaha, frekk ikke sant! :P

Her ser Clara veldig norsk ut! 

Papa steiker sopp! Vi fant en del :) 

Her spiser vi middag :) Anita, Tuva, Daniel og Trym kommer helt fra Bergen for å være med på elgjakt. Tuva sitter helt til venstre her og mammaen Anita vedsiden av. Trym sitter borte ved meg og Daniel er ikke med på bildet. Jeg og Trym har vært med hvert eneste år siden vi var babyer. Skjekk ansiktsutrykka våre da! Haaha ;) 

Om kvelden spiller vi alltid! Her er Tuva, Meg, Clara og Trym, vi spiller boms og press :) 

Haha, meg og Clara :) 

Neste morgen var det opp klokka syv og ut å skrape bil, haha.... 

KLARE? JA! 

Og BANG! Så skjøyt mi ein kalv, egentlig skyter mi ikke kalver men den var så stor at den nesten ble tatt for en 1 og et halvt åring. 

Så malte vi indianerstreker med elgeblod, som vi gjør vært år! :D 

NÅ VAR VI KULE! ikke sant? 

Så drar vi elgen ut av skauen.

Opp på flåta og over vannet til Flateland Camping. Hvor vi skal ha middagspause!

På fergia :) 

Så er det matpause, med hele jaktlaget! 

mmmm♥

Jeg filmer alt som skjer! (Y)

Her er vår familie, vi stilte med 12 drivere og en jeger vær dag :) 

Luksus Rebecca? 

Så er gubbene endelig ferdig med å ete og mi kan kjøre ner til slakterplassen :) og som alltid sitter mi på hengeren!

I fartaaa!

bilene bak lurte nok litt på hva en hau med folk gjorde på en henger før de fikk se elgebeina som stakk opp bak :P 

en og to og tre!


nnnnnuss! 

Rebecca flår og Trym følger med! :D

Her veier mi elgen, han til høyre er broren min Alexander, han er med som jeger men har enda ikke skytt noe.

Mens de veide elgen kjørte jeg og trym ola-bil ned lovebroa, sykt gøy! Hahaa.. ikke trygt når Trym styrer!!! 

Trym tryna også i en myr, så vidt du kan se støvlen sitte igjen i myra bak han, hahaha.. 

Vi fant en grotte!!!! :D

Haha.....

Min andre søster!♥

Beste Becca♥

Jiiiiiiiiiha! 

Kan du se det? Vilepause for Clara i skråningen ;) 

Og pappa da.. :) 

Det har vært en kjempefin elgjakt, selv om mi bare har fått en kalv så langt.. Skal kanskje opp til helga igjen håper jeg :) 
Vet!
Det ble et kjempelangt inlegg, but but, it's not only only! 

Er dere på elgjakt? 
Hva gjorde dere i høstferien?
Fortell!

-Maria

Fort

Heisann.

Dette blir bare ett fort innlegg fordi jeg skal spille:)) haha
Lenge siden jeg har blogger, har jo hatt hørst fereie og da har jeg vært hos søstra mi å på hytta og elgjakt, fikk en kalv som broren mi skøyt. Første elgen hans. I dag har vi hat 2 timers skriveøkt i engelsk, gikk sånn tålig tror jeg fant ikke så mye å skrive om så det ble sånn halvveis.Skal på kamp etterpå mot imås, jeg og Karianne. Tapte 6-4 sist gang så håper vi vinner i dag. Var hos Julie i går(en i klassen) og gjore noe naturfagslekse, sykt koselig sammen med Nina( kiperen på lage og en i klassen) (scoot.blogg.no) Sykt koselig. 

Er helt dillapå en sang jeg er lei av takke være Stine som spilte den i timen i dag, mange takk til deg <3

 

 

-Tora<33

BloggTrafikk!

Heipådere♥

Nå skal vi fortelle dere noe kult, Bloggtrafikk kalles det. Veldig genial side! Den vil øke bloggtrafikken på din blogg, skjekk det ut her ↓ 

       

SjekkdetutSjekkdetut! Kommenterer to kommentarer mins, for vær som værver seg! Bare husk å si i fra til oss! :-) 

 

Ønskeliste smykker/ringer/topper

Synes det er sååå mye fint av accessories fortiden og endel topper! Her er noe av det fiiine jeg fant på h&m. 


Såå mye fiint! Hva synes du? Hva likte du best?

Forhondslaget, pga. jeg er ute på tur♥
-Stine

Ingenting slår ferie!

Heeii♥
Blitt endel blogging fra meg i de siste innlegga (?) Men jeg kjører bare på jeg, skal heller, mase litt mer på de andre. Mest karianne da, men ho er jo i tyrkia den ungen -.- VIL OGSÅ. Håper ho koser seg maasse! Anyway! Gleder meg veldig til å dra til oslo i morgen og på hytta i helga.Var og handlet littebitt i stad, kommer kanskje en innkjøps video før jeg drar i morgen, om jeg rekker og gidder. 
Mari sov jo her i natt, uroolig koselig! Postet jo bilder i går, men tok flere i dag! Så det kommer noen smakebiter nå, så forhondtlager jeg ett innlegg som blir postet mens jeg er borte med resten. syyykt digg at man kan stille inn ti det skal postes på nå, helt herlig! Ha en fiiin ferie folkens! stakkars dere som ikke har... just saying! 


Hvordan er din ferie? 
-Stinee

vill dere se fler bilder?, synes?  

                          

Superkoselig overnatting

Heisann! 
I natt sover skjønneste Mari her, skjekk ut bloggen hennes HER♥
Vi var ute å tok bilder istad, dere skal få se! Akkuratt nå ser vi film, spiser gulerot i dip og koser oss max! Får se hva som skjer i morra, vi snakkes :-) Ha en herlig ferie til dere som har! Superduperkoselig♥

Fant faktisk ut i går kveld at man kan sette på auto poster på innleggene! GENIALT! Skal prøve å lage noen innlegg på forhånd som blir postet mens jeg er borte :-) 

Ha en fantastisk  kveld videre! 
Hva gjør du i kveld?

 

-Stine