juli 2012

Vaske

Heisann tora hær....

Vet jeg har vært dårlig til å blogge len det er fordi jeg har vært hos søstra mi å vasket huse og klyppa plenen o.s.v. har vært før i tre netter til sammen, lørdag til søndag og mandag til onsdag. Har vært mye jobb og mye gøy. I gård vær vi på moysand og grilte ned foreldrene til kjæresten til Marthe og det var jo koslig. I dah har vi fått vasket ferdig to vegger å tatt bede på de to siste, vi tolk fram veggen i gård men ble ikke helt ferdig så jeg og broren min var oppe å tok det. Jaja nok om det,

-Hvordan har din dag vært ?
-Har du noen søsken? Hvor mange?

Men da blogges mi...

Tora<333

Haha......

overnatting !

hei søte lesere !<3

Karianne & Maria !

i går så kom Maria til Karianne <3

i går så vi på filmen lange flate ballær 2! vi digger den filmen :D

nå så sitter vi på facebook å tar bilder som kommer nå !<3:D:P:)


! :)<3<3


<3<3


vennskapsbånd vettu !
<3 :D :P


<3

Blogges- Karianne & Maria !

Hove Idrettsleir 2012!

Heisann!
Nå tenkte jeg at jeg skulle blogge et inlegg om Hove! Jeg og mange fler meldte oss på Hove idrettsleir som er hvert år, dette var mitt tredje år, og Stines andre. Jeg sov i telt med Stine, Ane og rebecca, var veldig koselig ♥
Jeg go Stine hadde klatring som hovedaktivitet, det var utrolig gøy! Vi hadde de kuleste lederene, som var Ole kristian, som vi bare kalte Ok, Kris, og Kristian :) De var helt råe alle sammen! Det var kjempe gøy å få møte alle vennene mine fra i fjord! Mange jeg ikke hadde sett på år og dag! .. Men men, tror jeg bare setter i gang med bilder jeg så ikek det blir så mye skriving ;)
Snurr bilder!


Nora<3Godterii♥


Vi var nabo med Paradise Hotelt :D 

Vi var også nabo med en kjendis! Luca som spiller Josef i verdens beste SFO! Det var drit kult ;) 

På "Bli kjent" dagen hadde vi en oppgave hvor vi måtte lage en pyramide, så den så slik ut  :
fra toppen og ned:
Malen , Meg (fra venstre) , Stine , Tobias , Ludvig(ludde) , Halvor , og den kule lederen Ole Kristian (ok) :D 
                                                                            

Og rett etter.... så den slik ut: Haha..

kartleser, det er meg! 

Gruppa mi, leser oppgaver :) 

Fra venstre: Anna, Hedda, Håkon, meg :) 

Teltet vårt, pause i nedpakking før avreise hjem. 

Anna søta ♥

Even, bestevennen min♥ Savnå dei!

Herman! Tøffen ♥ 

Emiliafiina♥Gjemt bak en boks sukkerspinn :-/ ♥

I grønn hettegenser: Jøran ♥ 
Helt til høyre: Even ♥ 
I midten: Marthine/tvilling ♥ 
Håret til Emilia /mamma'n min♥ 

Underholdning siste dagen :) 
 

 Det ble en del bilder, men er ikke det bare bra da? Hehe, men nå må jeg nesten avslutte inlegget! Har hatt en helt fantastisk uke på Hove med alle mine venner! Gleder meg allerede til neste år! ♥
Avslutter med en liten fortelling som Herman fortalte om Even, haha!

Herman:

Min onkel har en dame som har en fetter.
Og den fetteren har en bror som har en dame.
og di to har laga småtroll,
og småtrollet det er Even!

Hadefint ♥ 
har du vært på Hove?
Gjerne kommenter!
-Maria 

Nice

Hei sann Tora hær.

Har vært litt dårlig til å blogge fordi har hatt bess og mamma har vært syk :( vær på moysand hær on sagen med Morten og Marthe, koslig. Nå er julie og Ingrid hær og det går får det meste i minecraft.

Mobilen min er helt fucka så det er derfor bildene blir sånn, beklager på det meste. Men skal se på noen videoer så da snakkes vi en dag, heldt i morgen:)

Tora

heihei !

heihei ! unnskyld for lite blogging av meg karianne :( men har ikke hatt tid ! i går så var jeg i byen på lang åpent å der fikk jeg kjøpt en god del, kommer kanskje bilder seinere :) å på søndag var jeg på istid4 i 3D med farfar, Richard, Nicolai, Charlotte og Kim, kjempe gøy film anbefales virkelig <3 å i dag har jeg egentlig bare slappa av, var bare på butikken å handla da men.

 


♥♥

 


♥♥

-KARIANNE♥

Soool

Hei skjønne skapning<3

Nå et det endelig blitt sol og fint vær. Ligger på trampolina og bare koser meg i sola. Har jo vært i byen i dag, så istid 4, så var vi i byen, kjøpte bare noen øredobber.

Sorry at det ble feil vei men er på mobilen så kan ikke gjøre noe med det. Nå skal jeg ikke gjøre en stor resten av dagen bare kose meg, håper du å har kost deg i dag.

Hade<3

Toraaa

Uten nett

Hei hei

Lenge siden jeg Tora har blogga nå. Det er fordi jeg har vært hos kusinene mine og før gikk plutselig nettet, ikke mere nett på oss nei. Når het kom hjem om mandag og skulle blogge så hoppa vårt nett ut, og da når det kom til bake etter 1-2 min så gadd jeg ikke. Så nå har jeg kasta ned en app på mobilen;)

Bøge bilde eller hva. Samma det, i morgen skal jeg på kino på istid4 får andré gang bare at i morgen skal jeg se den i 3D med Anne, blir koslig. Etter det skulle vi kanskje på amfi, så da må jeg nesten legge meg nå fordi het må opp å tjene noen penger, kinoen begynner kl 13
Natta

blogges-Tora

NIKE

Heisann♥
Idag har jeg fått nye løpe sko!! Loooooooove them♥♥ 
Tenkte jeg måtte viste dem til dere! De er sååå gode å gå på!  :-D 


Nike sko fra G max // Koster 899, men kjøpt på salg for 600,- 

-Stine

Hater kramper!

Heisann!

Når dere nå leser overskriften så tenker vel dere på kramper som når en fisk er dør og får rykninger. Men det er ikke sånne kramper jeg tenker på! Kramper er spikere bare de er forma som en U i steden for at de er rette! 

Vi har fått høner nå, de kom i forgårs :) 14 stk, men noen blir jo haner så vi kommer ikke til å få så mange etterhvert. Hønene står i hønsehuset som før har vært en leikestue. Vi kan vel egentlig ikke kalle de høner enda for det er bare 4 uker gamle kyllinger, de var livredde når de kom men de begynner å bli tammere og roligere nå :) Men altså! Vi fant ut at vi måtte jo ha en hønsegård så i hele går og i hele dag så har vi snekret hønsegård :D
Vi er snart ferdige, mangler bare tak og litt detaljer for at de ikke skal rømme.
Pappa har slått ner påler og satt på netting, Rebecca (søstra mi) har lagt planker rundt heile bånnen og jeg, jeg har spikra hvert fjerde kryss på nettingen med kramper.. Først gikk det greit, men så er jo ikke ejg verdens beste snekker så jeg ble mer og mer irritert på  de krampene, og til slutt ble jeg så irritert at jeg bare hamra til så de ble skjeive og stygge, haha ;) Bare så det er sagt i hvert fall, Jeg hater kramper!!!
men nå er hverftasll hønsegården snart på plass :D
Har ikke fått tatt noen bilder siden kameret vårt er litt hemma fortiden, det lå ute en natt i regnet :(
Men tok noen internett bilder av de to rasene vi har da så får håpe det holder :)
Mi snakkes! ♥

Sånn ser de vi har ut nå, de blir større etterhvert, det her er bare en "kylling" eller "Tenåring" om man kan kalle det det. Dette er en hvit sussex, de har vi 8 stk av. 

Detta er en grå autralorps, de vi har er svarte med litt gult rundt hode. Våres er bitte små kyllinger, mens dette er nok en fullvoksen en. Vi har 6 stk av disse. 
Sorry litt dårlige bilder, men som sagt, har ikke kamera! 
Gjerne kommenter! har dere høner? hvordan? 
Hadefint ♥
-Maria