Hverdag!

Fort

Heisann.

Dette blir bare ett fort innlegg fordi jeg skal spille:)) haha
Lenge siden jeg har blogger, har jo hatt hørst fereie og da har jeg vært hos søstra mi å på hytta og elgjakt, fikk en kalv som broren mi skøyt. Første elgen hans. I dag har vi hat 2 timers skriveøkt i engelsk, gikk sånn tålig tror jeg fant ikke så mye å skrive om så det ble sånn halvveis.Skal på kamp etterpå mot imås, jeg og Karianne. Tapte 6-4 sist gang så håper vi vinner i dag. Var hos Julie i går(en i klassen) og gjore noe naturfagslekse, sykt koselig sammen med Nina( kiperen på lage og en i klassen) (scoot.blogg.no) Sykt koselig. 

Er helt dillapå en sang jeg er lei av takke være Stine som spilte den i timen i dag, mange takk til deg <3

 

 

-Tora<33

LateDag - Mandag

stressdag,trøttdag,tungsekkdag, osv!
Heiaaa! Haha elsker mandager! not. Ganske sliten egentlig, holder egentlig på å øve til matteprøve imorra! Det vill si har ikke helt åpnet boka enda, men får begynne snart. Men alt for kjære bloggen vettuuuu! jadda litt fjortis må til! Uansett, egentlig ganske glad! Faktisk! Men det er bare fordi jeg er fornøyd med karakterene på prøvene så langt! Haha, anyway må få jobbet med litt matte nå. VI SNAKKEEEES! yo

Glaaa'd♥


Haha, syykt sunn ass! Middagen idag. Sånn gårr'e når foreldrene stikker på fotballkamp! Nå har jeg faktisk åpna boka også! Ikke værst!

\\Har dere mye prøver? - hvilke klasse går du i?// 

-Stine