Høstferie

Ingenting slår ferie!

Heeii♥
Blitt endel blogging fra meg i de siste innlegga (?) Men jeg kjører bare på jeg, skal heller, mase litt mer på de andre. Mest karianne da, men ho er jo i tyrkia den ungen -.- VIL OGSÅ. Håper ho koser seg maasse! Anyway! Gleder meg veldig til å dra til oslo i morgen og på hytta i helga.Var og handlet littebitt i stad, kommer kanskje en innkjøps video før jeg drar i morgen, om jeg rekker og gidder. 
Mari sov jo her i natt, uroolig koselig! Postet jo bilder i går, men tok flere i dag! Så det kommer noen smakebiter nå, så forhondtlager jeg ett innlegg som blir postet mens jeg er borte med resten. syyykt digg at man kan stille inn ti det skal postes på nå, helt herlig! Ha en fiiin ferie folkens! stakkars dere som ikke har... just saying! 


Hvordan er din ferie? 
-Stinee

vill dere se fler bilder?, synes?  

                          

Superkoselig overnatting

Heisann! 
I natt sover skjønneste Mari her, skjekk ut bloggen hennes HER♥
Vi var ute å tok bilder istad, dere skal få se! Akkuratt nå ser vi film, spiser gulerot i dip og koser oss max! Får se hva som skjer i morra, vi snakkes :-) Ha en herlig ferie til dere som har! Superduperkoselig♥

Fant faktisk ut i går kveld at man kan sette på auto poster på innleggene! GENIALT! Skal prøve å lage noen innlegg på forhånd som blir postet mens jeg er borte :-) 

Ha en fantastisk  kveld videre! 
Hva gjør du i kveld?

 

-Stine 

Herlig høstferie!

Heia!♥

Sååååå deilig med høstferie! Overaskene hvor mye som skjer! Pleier alltid og være den som ikke finner på en dritt i sånne enukersferie! Deilig med vri, imorra kommer skjønneste Mari og natter, og onsdag skal jeg nemmelig til Oslo♥ Torsdag kveld drar jeg fra oslo og opp til hytta på fjellet, hvor jeg skal nyte høstværet i fjellet sammen med kameraet og familien min♥ Gledermeeg! Blir ingen blogging fra meg etter onsdagen frem til søndagen, men håper jo noen av de andre jentene her får oppdatert dere! Ha en herlig ferie til dere som har denne uken!, og til dere som har neste, skal tenke på dere når jeg våkner seint om morran og shopper (forhåpentligvis) i oslos gater♥ mohahah


Likte sitatet godt, og synes det passet litt til bilde, hva synes du? ♥♥Har du høsteferie denne uken, eller neste? ♥
-Stine