Foto/Stine

Vinter!

Heii! 
Yes we know, veldig lenge siden vi har blogget! Vi må bare beklage det men vi har rett og slett ikke tid.. Vi har vært midt i tentamen perioden så ja, det har blitt lite blogging. Men nå som vi er ferdig med tentamenene før jul skal vi prøve å blogge litt mer :)

 Heisann ja, Maria her! 
 I forgårs var jeg og Stine ute og tok noen bilder, trengte veldig noen nye bilder nå! Tror ikke jeg gidder å bable om masse tull så jeg tror vi bare setter i gang med litt bilder. Bestfriends? 
-No, more like sisters. 

Hva synes du om bildene? 
Noen du vil vi skal gjøre fremover? 

-Maria. 


Finally!

//Arkiv innlegg

Endelig fikk jeg til å ta denne typen bilder, ja jeg vet at det er lenge siden det ble "populært". Men jeg har rett og slett ikke funnet det ut på mitt kamera, før jeg fikk min nye linse - som faktisk var en zoom! Men synes det er veldig gøy å teste ut "nye" ting! Har to eksempler på før og etter redigering, plusspluss! Enjoy! OG forresten! kommenter gjerne under, om du husker hva denne typer bilder heter!


                                                                                                                       Ble litt faila! Det rosa er altså etter og det grå før.
Hva synes du?
-Stineee♥

# my bestfriend

#Fotoblogging - Stine
-obs! Kvaliteten er ikke så bra grunnet kamera sto ubevist på feile innstillinger!

hahahhahahha, det er liksom oss det!♥


#høst#bestevenn#Bestevenner#loveyou#bloggen

Hva synes du om bildene? 
-Stine♥ 

It's a hard life

Heidere!♥

Må bare si det med en gang! Er veldig irritert på designet vi har fortiden, men vi har virkelig hatt 0 tid alle fire sammen i det siste. Det vil si, ingen brukbare nye bilder! og lite innspirasjon... 

 Anyway! jajajjaja, livet er hardt ass! Klarte jo selfølgelig å bli veldig klein og sjuk i løpet av helgen, Det er nok noe jeg har brygget på siden fredag, var altså hjemme igår og hjemme idag...Og har rett og slett ikke hatt lyst å blogge, ja, jeg har faktisk  ikke hatt lyst. Synes det er så mange forskjellige synspunkter på blogg.. Ja, jeg liker veldig godt å lese andres hverdagsblogger! Men synes det blir tragisk å skulle skrive ut mitt liv på nett. Derfor kommer jeg til å blogge som fotoblogger  her på denne bloggen. Så håper jeg at mine gode snuppher som jeg deler bloggen med blogger om de tingene jeg ikke blogger om, så det blir noe for en hver smak! =D Ha en fin dag videre!

           
¨

                                                                                      Hva gjør dere idag? 
                                                                       -Hva er ditt synspunkt på blogg/Blogging?