Blogg

Høstferiee

Endeelig er det høstferie, blir chill. Skal til Stine i natt med Rebecca og kanskjer Maria, blir å chill. Har hatt det sykt travelt denna uka, var på kamp mot lillesand om mandag og da vant vi 3-4 wohooo. Tirsdag var jeg på kamp, men da spilte jeg med guttene mot jerv. Vi tapte dessverre ganske mye 12-2 eller no, haha. 

Nice one<3

Veldig bra veldig braa <3

 

-Tora

Del 2!

Hei igjen! Her kommer del 2 av bildene: 

kaninen min ♥  

Hihi, se gliset til Markus da! 

HAHA, så villde dne kanien ned! ;) 

Herligste!

Hoho ♥  

Se sø søøt da! Nommeeeen ♥  

♥  

Beste ♥  

Nommiiin!  ♥  

Kule Markus! 

se såå søøøøt! 


♥  

Lille herlige ♥  

I'm gonna kill you! Mohahahahhahaaa!  ♥  

Mohahaha! 

Haha, håper du likte bildene, gjerne kommenter! :) 
Hadefint ♥  -maria 


 

Video!

Heisann, Maria her! 
Det var noen av dere som ønsket litt mer videoer, så en dag jeg hadde besøk av begge kusinene mine og en venninne lagde vi en video bare for gøy, så da tenkte jeg at ejg kunne jo publisere den på bloggen :) Så dere som ønsket morsom video, her har du en, om du synes den er morsom da ;) Haha, vi ser "liksom" på skrekkfilm, klarer du og gjette hvilke roller vi har? La oss seeee! ♥ 
 


Hva synes du? Greit nok? Haha, utrolig teit men dere ba om noe morsomme videoer så vi prøvde en :) 
-Maria!  

Koselig besøk!

Hei dere! 
I dag har jeg hatt besøk av tre søte folk! Frida og Markus ble med meg hjem etter skolen i dag, også tok vi litt bilder og litt sånn. Også blogga Frida (www.funkyfrida.blogg.no) Skjekk ut! Klokka fem kom Stine også, så bakte vi tigermuffins! :D Så måtte Frida dra klokka seks og Markus dro halv syv. Han skulle egentlig dra klokka seks men hjalp meg å laste ned noe til minecraft så da ble han litt lenger ;) Men her kommer litt bilder! Har en del bilder så legger ut del 1 og del 2, så ikke dere blir alt for leie av å se på 21 bilder i et inlegg! 

Frida og Markus! 

Søten!

bestisser! 

Søtinger! 

Kuleste!

Bestevenn♥

bestejentåå! :) 

Vi er kulest! ikke sant? :D

Haha.. ;) 

sjønningåå! 

Det var bilder i del 1, fortsettelse følger..... dudududu!!! Haha, Hadefint !  ♥
-Maria


 

Tyrkia &lt;3

heii søte lesere! ♥

nå er det Karianne som blogger♥♥

jeg er ikke så flink til å blogge å beklager for det, men av og til gidder jeg ikke å noen ganger har jeg ikke noe å blogge om, så sorry for det ;*

men i dag så har jeg jo vært på skolen som vanelig.. KJEDELIG!

men skoledagen har egentlig gått ganske fort fordi har gleda meg så til i morra (lørdag), fordi da reiser jeg til TYRKIA som dere ser på overskriften, så jeg kommer ikke tl å blogge på 2 uker!♥♥

gleder meg utrolig mye ♥♥♥♥♥♥♥

nå skal jeg kose meg med vafler som Mamma og Kristoffer (fetter) har laga !♥♥

men har egentlig ikke så mye mer å blogge om, men her kommer noen bilder!:*


kommer til å savne deg snuppha ! ♥


her skal jeg♥♥ men det er flere basseng da !

 
♥♥ ser rar ut, men det var så fint av Kristoffer ♥♥-blogges om 2 uker da!-

Karianne♥♥

Hos Frida!

Heisann!
Etter skolen i dag gikk jeg og Frida på BigBite å spiste. Så tok vi bussen hjem til ho på Hisøya :) Katten til Frida har fått kattunger og de er utrolig skjønne, så vi har kost litt med de :D Etterpå gikk vi ut litt og tok bilder, nå sitter vi i stua og ser på tv og blogger. Etterpå skal vi kanskje bort til Linn og Markus :) Senere skal vi på kino sammen emd noen fler, Tina og Bettina, Haha!
Har noen av dere sett filmen? Hva synes dere om den? Kommentere?
Men her kommer litt bilder!

Gullet♥

fine du Fridaa!

Fridaaa♥

Meg, haha litt klønete! ;)


kule mi er!

(Y)

se så søte kattepusåå da! ♥

nnnnuss! :*

Beste♥

(Kanskje det kommer fler bilder seinere om vi tar bilder når vi er hos Linn og Markus, vi ser!)
Gjerne kommenter! Hadefint♥
-Maria


Kaninunger!

Heiiaa!
I dag kom Stine til meg rundt klokka 5. Da tok mi med oss kaninungene inn, for jeg har nemlig fått kaninunger! 7 eller 8 stk kom opp av et hull i kaningården våres, vi har to jentekaninener og det er bare den ene som har fått. De er kjempesøte, fire eler fem brune, to svarte og en lys brun. Vi tok de med opp på rommet mitt hvor vi tok litt bilder med iPaden :D Take a look:

Er vi ikke søte?♥

♥ 

Er det noen som vil ha oss om fem uker? Vi er like søte da!  ♥  

Stine med sin skjønne ♥  

Min lille gull! ♥  

Søtnosen min Texas ♥  

Blått gress? Nææh.. 

Beste ♥  

Vil du ha oss? KOMMENTER!  ♥  

-Maria 

Travel

Hei sann du <3

Har vært litt travel i det siste, var hos kusinene mine i helja og trening+lekser på mandag byen i gård og kamp i dag men tok til meg at i dag måtte jeg lage ett lite innlegg. Kan se om jeg får lagt inn bildene av det jeg kjøpt i gård. Kjøpte 4 t-sjorter og en sånn jakke genser eller hva man skal kalle de,t og en tube-topp tror det var det??  

Skal spille mot Lia i dag, vi pleier å tape mot de, men skal prøve å ta de i dag. Det hadde var litt jilt.

     Vs    

Bilde fra når vi var i Danmark og fikk sølv :D

Sitter i grunn å gjør litt lekser så da snakkes vi daa <3¨

Kommenter ?

Kvelds!

Heiaaa! 
I dag har vi hatt tre timers gym, utslitt.no! Men vi hadde det gøy også da :) Haha, vi spilte volleyball og ingen på laget mitt gjorde noe vettu, så kommer jeg og bare "Kom igjen, nå må vi få ballen snart!" og alle bare "ja..." Haha ;)  Også hadde mi et sånn 1234 spill eller hva det  hette,  det var morsomt! ;P Etter skolen dro jeg ned på arena litt, der møtte ejg Stine, Tora og Karianne! Det var kos ♥  
Når jeg kom hjem satte jeg meg på daten og spilte litt skyrim, og nå blogger jeg♥ Ikke sånn superspeisell dag, men men! 
Nå tenkte jeg at jeg skulle  se en reprise av 71 grader Nord, så vi snakkes! Hadefint♥ 

Kveldsmaat! Namminamm ♥  

SUPERDIGG ♥  !

(Y)!"I see you" 

Snakkes!
-Maria
 

 

Overnatting!

Hallo! 
I forgårs sove jeg hos kusina mi, Sarah :) Det var kjempegøy! Hun er like gammel som meg, just so you know it liksom! ;P
Dere kan vel gjette hva vi gjorde? Haha, Minecraaaft !♥ JA, vi er spillgale! Hehe, mi hadde det hvertfall veldig gøY! Men ehr har dere to-tre bilder jeg tok bare for bloggen! Hehe.. 

Ja, her sitter mi! Og gamer.. ;) 

Haha, dette var litt vittig! Nan, kjæresten til onkel Geir, som kommer fra tailand holder på å lære seg norsk. Også spurte ho jeg og sarah om vi ville ha potet. Så lurte sarah på om ho mente bakt potet, så sa ho ja. Så spurte sarah om det var med rømme, og nan sa: Ja, potet med rømme. Og det ble potetgull med rømmedip! Haha ;) 

MINECRAFT♥

Haha, har ikke sarah og de kult dopapir? hahaa, I LIKE IT!

Snakkes seinere!
Kommentere? Liker du Minecraft elle rnoen andre spill? Kommenter! 
-Maria 
 

heisann!

hei ♥ 

sorry, har ikke blogga på en evighet!!

Men i hele helja så har jeg vært i Seljord sammen med fantastiske folk vi har vært inne på dyrskuen markede!♥

Når jeg kom hjem i dag så skulle jeg spille kamp med jenter 12, å vi vant 5-4 mot Imås ♥

Har egentlig ikke så mye mer å blogge om, men som dere vet så var jeg hjemme hos Maria på torsdag, det var kjempe koslig!♥♥

her kommer noen bilder, som jeg tok fra et anna innlegg♥♥

 

Dere er bare så best!♥♥

LoveU ♥♥

haha..♥♥

PEACE♥♥


♥♥

 

skal prøve å blogge litt mer men har ikke hat tid !♥♥

-KARIANNE-

 

 

Tittentei!

Hei! 
Akuratt nå skyper jeg med kusina mi og søstra mi, mi snakker om karakterer, hehe ;)
Egentlig hadde jeg ikke så mye å blogge om men da bare slenger mi inn to bilder! 
Dagen i dag har for det meste inneholdt skole og barnevakt! Først var jeg på skolen til halv 3, det gikk emst i minecraft og skyrim snakk med Markus og Maria, haha.. I k&h timen skulle vi tegne ansikter med kullstift, veldig gøy :D Jeg og Markus satt for det meste og tegna øyer da, hahaa!  Må bare si det! Markus er sykt flink til å tegne og skrive, mye bedre en alle gutter jeg kjenner! Men nok om meg og Markus sin gamersnakk! Hehe ;) 
la oss gå over til etter skolen. Jeg spiste middag og så nå sitter ejg barnevakt for lillebrødrene mine, mi har sett to filmer og kost oss veldig♥ 

faceeetime ♥ 

happy ending in this post :) 

Natta bloggen ♥ 
-Maria


 

Koslii daag ;)

Heisann søte deg <333

 

Haha som Maria har skrevet har vi jo alle vært hos hun i dag. Super koslig, gøy at vi endelig kunne finne på noe alle sammen sammen.  Som dere å vet gjore vi jo den videoen med  svar på spørsmåla og så gjore vi den vuderinga men tror ikke kameraet tok det opp, ble litt surr så jeg fikk det ikke med meg. -_- haha....  Men jaja n¨vet vi jo alle at ikke jeg får med meg alt hær sååå ??  Vi tok jo en del bilder å som Maria allerede har blogga om, var litt sein jeg men vi fikk besøk av søstra mi så måtte i grunn snakke litt me ho å + at jeg bruker 100 år på å få skrevet et innlegg.

Nå snakker jeg med Stine, hihi. Snakker om alle de leksene jeg gjør hahahaha, levert eller ikke levert??

I mårra reiser jeg opp til kusinene mine rett etter skolen, kjører sammen med tanta mihele helga, så sitter jeg på med tanta mi til skolen på mandag. Blir gøy det, vi finner alltid på noe gøy å gjøre.

Litt gammelt bilde men <333

Har i grunn ikke noe mere spennene å infomere dere om så da bare snakkes vi  <3

 

-Toraa

Bildekonkurranse?

Hei! 
Jeg lurte på en ting! Synes dere vi burde ha en bildekonkurranse på bloggen? Sånn at dere kan melde dere på ved å sende et bilde på e-post til oss, vinneren er den med det fineste bildet, eller kuleste, eller morsomste osv.. hva synes dere? burde vi? hadde det vært gøy? 
Kommenter hav dere synes! Om flest stemmer ja tror jeg vi vil lage en liten konkurranse :) Det blir ikke redigerte bilder or da er det veldig lett å få de fine! Det blir nok ikke noen premie da, i så fall bare en vurdering av din blogg eller noe annet :) Så, hva synes du? Hva burde konkurranse bildet være? (morsomste, fineste, kulesete, kjedeligste?) osv.. Du bestemmer!
-Sonrisas♥

Bare slang inn noen bilder som jeg tok med iPaden før i dag!♥
Godnatt!
-Maria 

Koselig dag!

Heisann! 
I dag var Tora, Karianne og Stine med meg hjem :) Vi svarte på spørsmålsrunda, og trakk vinnere av vurdering, og vurderte! Spørsmålsvideoen er ute,Gled dere til resten kommer ut♥  Først spiste mi pizza, og etterpå lagde mi videoene, så gikk mi ut og tok bilder :D Mi hadde det veldig morsomt, som vi alltid har det! 
En ting vi lurer på, er det noe dere synes vi burde gjøre bedre? Vi har laget ny header nå siden den vi hadde var midlertidig, hva synes du om den nye? Noe vi burde endre på bloggen? bare kommenter så fikser vi det :)
Men her kommer det dere venter på, bilder!

Karianne som skliiiiiir! Åhei som det går! ;) 

søtinger som snakkå ♥ 

kule mi er!

tøffa! Haha :) 

søta ♥ 

der kommer de! 

HAHAHAHAHA!! Litt søt, ikke sant?  ♥ 

Klatremuus ♥ 

Tottla! 

Tommel opp!  ♥ 

Haha!

Fina ♥ 

Tora er klar for photoshoot! ;) 


Karianne ♥ 

smiil ♥  

! ♥ 

Også spiste mi gulrøtter! 

Kule! 

Da håper jeg du er fornøyd med bilder og inlegg i dag også! Så snakkes mi i morra igjen! 

Hadefint ♥ 
-Maria

 

Rygene - Øyestad

Heii folkenss!♥
Vi har egentlig ikke så mye spennende å blogge om i dag men må jo oppdatere! Så, litt seinere i dag klokka halv 8 er det fotballkamp på Asdal kunsgressbane, rett ved Asdal skole.  Vi skal opp å se på :) Tora og Karianne, to kjente Rygene spillere og våre kjære bloggvenner skal spille mot Øyestad! Vi har jo venner både fra Rygene og Øyestad, men vi heier nok på Rygene :) Dere der ute som leser må bare komme å heie! 
Ønsk Tora og Karianne lykke til! Så håper vi de går av med seier! Gooooooo Rygene!  ♥ 

Rygene ♥  (Tora og Karianne til venstre midt på) 

Så hvem heier du på i kveld? 
                               
                      Rygene                                                                                    Øyestad


Gjerne kommenter! Hadefint ♥  
-Stine&Maria 


 

Innkjøp!

Heii! 
I dag hadde vi tre timer gym på slutten av dagen, er dødssliten! Vi skulle jogge fra byen og opp til gressbanen rett ved Jumbo lekeland, og der skulle vi spille fotball også måtte vi jogge ner til byen igjen.. Også tok jeg bussen hjem og når jeg kom hjem måtte jeg bare øve på pianoleksa og spise middag før jeg og mamma dro til byen for å handle litt ting. Så nå sitter jeg her, helt øm i beina etter å ha gått så mye.. :s Men, jeg fikk kjøpt meg kalkulator til skolen som jeg egentlig skulle ha, men så ble det jo litt klær og litt mer, alltid! Haha..
Vi har fått inn en del kommentarer i det siste som er bare bra! Da blir vi glade vettu :)
(forresten så svarer vi på videoblogg kanskje denne uka elelr neste, bare å komme med flere spørsmål!)
Men her kommer litt bilder: 
(Sorry dårlig kvalitet, men kameraet var ikke ladet og jeg rakk ikke lade det, for jeg måtte gjøre lekser også.. Så da tok jeg bilder med iPaden, men det får være greit nok får jeg håpe :) Skjorte fra H&M, 199kr.

Orange dongeribukse fra H&M, 199kr. 


blå blomstrete bluse fra H&M, 199kr. Foran:


Bak: 

peace bluse fra H&M, 149kr. 

To singleter fra Cubus, to for 149kr. (tror jeg) 

Og ny hårbørste :) 149kr? Mamma kjøpte ;) 

Ja, håper dere likte noen av klærne :) Gjerne kommenter!
Og husk! Kommenter til spørsmålsrunde! Vi svarer i løpet av denne uka eller neste, med video! :) 

-Maria  


 

Lenge siden ://

Hehey :)

 

Lenge siden jeg har blogget nåå :// Men har vært litt opptatt fortiden og i sommerferien så var ikke lysten helt på topp. Nå er jeg tilbake å hoper jeg kommer til å blogge litt mere.

 

I dag har vi tatt toget op til Nelaug å sykla hjem, utroooolig tongt men super koselig med flotte jenter(Karianne,Stine,Selina,Gina og karina/Carina) Vi har ledd utrolig mye og stor kost oss.
Til begynne med så regnte det litt( ganske mye i perioder ) og da tok vi bare en pause under noen trær ;) haha... Men så ga det seg og så tok vi pauser når det passe seg :D Skulle gå av hos søstra mi på rise og det passa meg veldig greit, var ganske sliten på slutten så. Var der til kl halv sju eller no så reiste jeg hjem og nå skal jeg reise å se på broren min spille fotballkamp <33

 

Elsker det bilde :P haha hekta på murstein <3

Flink til å tegne eller ? kommenter <3

seu <3

 

Toraa <3

Spørsmålsrunde!

Heisann! 
Nå tenkte vi at vi ville ha en liten spørsmålsrunde, og vi svarer med video!♥
Så bare sleng på med kommentarer folkens! Dere kan også stille spørsmål til hver og en av oss, husk: Tora, Karianne, Maria og Stine :)
Kom igjen folkens! Kommenter!  

Hva lurer du på!

-Sonrisas
 

Bursdag!

Heisann! 
Lenge siden dere har hørt fram meg, men har ikk hatt så mye tid til å blogge :S
Men i dag var jeg i bursdag til Stine :) Ikke blogg-Stine men Stine i klassen min. Det var utrolig gøy i bursdagen hennes, vi spiste pølser og kake og hadde mange gøye leker, etterpå hoppa vi på trampolina og ronsa :)
De hadde kjempefiint hus! Men her kommer litt bilder fra bursdagen:


Alle spiser ;) Fra venstre og rundt: Greta, Helenna, Tilde, Idunn, Tiia, Meg, Malene, Ida, Andrine og Emmy ♥
 
Alle de samme + Roselyn og Tessan :) ♥
 
Bursdagbarn Stine søta♥ 

Linn ♥  

Andrine ♥ 

Helenna ♥ 

Idunn og Greta beste ♥ 

Greta, Haha ♥  


Malene og Tiia i bakgrunnen ♥ 

Søteste! Andrine, Idunn, Greta, Emmy, Helenna og Tiia ♥  
Utrolig gøy bursdag med mange søte folk! 
Alle bildene er tatt av Frida ♥  (http://funkyfrida.blogg.no/


Frida, Bestegull ♥  

Gjerne kommenter! 
-Maria


 

Vurdering av din blogg?

Heia♥
Først og fremst! Ville vare si i fra at vi kommenterer tilbake for vær kommentar! (gjelder ikke dette innlegget om dere kommenterer for å bli med i vurdering)! :-)

 JA! Dagene fremmover vill vi ha en liten ''konkuranse'' som går rett og slett ut på flaks! haha, men om du kommenterer at du er med og link til bloggen din har du en god sjanse for å bli trekt ut! Altså det du kan ''vinne'' en vurdereing av bloggen din! Jo fler som melder seg på, jo fler vurderinger blir det! Skjønner♥

Haha, elsker bildet!♥¨

MELD DEG PÅ DA! =D

 -Sonrisas

 

Sommer 2012

Sommer 12 har godt sååå fort!! Helt herlig sommer, men kan veld ikke si at været aaaaltid var som vi håpet... 

Hove idrettsleir! 

ååå! Virkelig ett av årets høydepunkter! De er såå herlig! 5 dager sammen med gode venner, gøy trening og masse kos! Andre året i år!
Og til dere som ikke har vært der og er under 17 år og eldre enn 11, MELD DERE PÅ NESTE ÅR! Det er suuupergøy!♥

Kos med venner!

Frankrike♥

¨

Noe av sommeren min♥
Andre enn meg som synes sommeren gikk veeldig fort?
 


-Stine
 

Video

Hahah, hva synes dere? 

-Stine&Maria

Back in buisness!

Hei dereee♥
Etter en laaang sommerferie her med blogging, så er jo skolen igang igjen og da ses vi jo mer!  
myyeee enklere å blogge da! 
Men, Maria går jo ikke på Asdal skole lenger, noe som vi synes er veldig dumt! Men så lenge hun trives og vi ikke mister kontakten går det fint♥ 
Jeg og Maria er jo heldigvis naboer♥ 
 

Anyway, nå er det endelig helg! Synes uka har godt super fort faktisk, så skal ikke klage! Hadde 2 prøver i dag, håper på noe rundt 4'er!
 Nå sovner jeg snart, så nå er det snært nattinatt her :-) 

 

OG! skal prøve å få postet en video og ''sommer 12'' innlegg i løpet av hega! Stay turned!

-Stine<3

Vaske

Heisann tora hær....

Vet jeg har vært dårlig til å blogge len det er fordi jeg har vært hos søstra mi å vasket huse og klyppa plenen o.s.v. har vært før i tre netter til sammen, lørdag til søndag og mandag til onsdag. Har vært mye jobb og mye gøy. I gård vær vi på moysand og grilte ned foreldrene til kjæresten til Marthe og det var jo koslig. I dah har vi fått vasket ferdig to vegger å tatt bede på de to siste, vi tolk fram veggen i gård men ble ikke helt ferdig så jeg og broren min var oppe å tok det. Jaja nok om det,

-Hvordan har din dag vært ?
-Har du noen søsken? Hvor mange?

Men da blogges mi...

Tora<333

Haha......

overnatting !

hei søte lesere !<3

Karianne & Maria !

i går så kom Maria til Karianne <3

i går så vi på filmen lange flate ballær 2! vi digger den filmen :D

nå så sitter vi på facebook å tar bilder som kommer nå !<3:D:P:)


! :)<3<3


<3<3


vennskapsbånd vettu !
<3 :D :P


<3

Blogges- Karianne & Maria !

Hove Idrettsleir 2012!

Heisann!
Nå tenkte jeg at jeg skulle blogge et inlegg om Hove! Jeg og mange fler meldte oss på Hove idrettsleir som er hvert år, dette var mitt tredje år, og Stines andre. Jeg sov i telt med Stine, Ane og rebecca, var veldig koselig ♥
Jeg go Stine hadde klatring som hovedaktivitet, det var utrolig gøy! Vi hadde de kuleste lederene, som var Ole kristian, som vi bare kalte Ok, Kris, og Kristian :) De var helt råe alle sammen! Det var kjempe gøy å få møte alle vennene mine fra i fjord! Mange jeg ikke hadde sett på år og dag! .. Men men, tror jeg bare setter i gang med bilder jeg så ikek det blir så mye skriving ;)
Snurr bilder!


Nora<3Godterii♥


Vi var nabo med Paradise Hotelt :D 

Vi var også nabo med en kjendis! Luca som spiller Josef i verdens beste SFO! Det var drit kult ;) 

På "Bli kjent" dagen hadde vi en oppgave hvor vi måtte lage en pyramide, så den så slik ut  :
fra toppen og ned:
Malen , Meg (fra venstre) , Stine , Tobias , Ludvig(ludde) , Halvor , og den kule lederen Ole Kristian (ok) :D 
                                                                            

Og rett etter.... så den slik ut: Haha..

kartleser, det er meg! 

Gruppa mi, leser oppgaver :) 

Fra venstre: Anna, Hedda, Håkon, meg :) 

Teltet vårt, pause i nedpakking før avreise hjem. 

Anna søta ♥

Even, bestevennen min♥ Savnå dei!

Herman! Tøffen ♥ 

Emiliafiina♥Gjemt bak en boks sukkerspinn :-/ ♥

I grønn hettegenser: Jøran ♥ 
Helt til høyre: Even ♥ 
I midten: Marthine/tvilling ♥ 
Håret til Emilia /mamma'n min♥ 

Underholdning siste dagen :) 
 

 Det ble en del bilder, men er ikke det bare bra da? Hehe, men nå må jeg nesten avslutte inlegget! Har hatt en helt fantastisk uke på Hove med alle mine venner! Gleder meg allerede til neste år! ♥
Avslutter med en liten fortelling som Herman fortalte om Even, haha!

Herman:

Min onkel har en dame som har en fetter.
Og den fetteren har en bror som har en dame.
og di to har laga småtroll,
og småtrollet det er Even!

Hadefint ♥ 
har du vært på Hove?
Gjerne kommenter!
-Maria 

Nice

Hei sann Tora hær.

Har vært litt dårlig til å blogge fordi har hatt bess og mamma har vært syk :( vær på moysand hær on sagen med Morten og Marthe, koslig. Nå er julie og Ingrid hær og det går får det meste i minecraft.

Mobilen min er helt fucka så det er derfor bildene blir sånn, beklager på det meste. Men skal se på noen videoer så da snakkes vi en dag, heldt i morgen:)

Tora

heihei !

heihei ! unnskyld for lite blogging av meg karianne :( men har ikke hatt tid ! i går så var jeg i byen på lang åpent å der fikk jeg kjøpt en god del, kommer kanskje bilder seinere :) å på søndag var jeg på istid4 i 3D med farfar, Richard, Nicolai, Charlotte og Kim, kjempe gøy film anbefales virkelig <3 å i dag har jeg egentlig bare slappa av, var bare på butikken å handla da men.

 


♥♥

 


♥♥

-KARIANNE♥

Soool

Hei skjønne skapning<3

Nå et det endelig blitt sol og fint vær. Ligger på trampolina og bare koser meg i sola. Har jo vært i byen i dag, så istid 4, så var vi i byen, kjøpte bare noen øredobber.

Sorry at det ble feil vei men er på mobilen så kan ikke gjøre noe med det. Nå skal jeg ikke gjøre en stor resten av dagen bare kose meg, håper du å har kost deg i dag.

Hade<3

Toraaa

Uten nett

Hei hei

Lenge siden jeg Tora har blogga nå. Det er fordi jeg har vært hos kusinene mine og før gikk plutselig nettet, ikke mere nett på oss nei. Når het kom hjem om mandag og skulle blogge så hoppa vårt nett ut, og da når det kom til bake etter 1-2 min så gadd jeg ikke. Så nå har jeg kasta ned en app på mobilen;)

Bøge bilde eller hva. Samma det, i morgen skal jeg på kino på istid4 får andré gang bare at i morgen skal jeg se den i 3D med Anne, blir koslig. Etter det skulle vi kanskje på amfi, så da må jeg nesten legge meg nå fordi het må opp å tjene noen penger, kinoen begynner kl 13
Natta

blogges-Tora

NIKE

Heisann♥
Idag har jeg fått nye løpe sko!! Loooooooove them♥♥ 
Tenkte jeg måtte viste dem til dere! De er sååå gode å gå på!  :-D 


Nike sko fra G max // Koster 899, men kjøpt på salg for 600,- 

-Stine

Hater kramper!

Heisann!

Når dere nå leser overskriften så tenker vel dere på kramper som når en fisk er dør og får rykninger. Men det er ikke sånne kramper jeg tenker på! Kramper er spikere bare de er forma som en U i steden for at de er rette! 

Vi har fått høner nå, de kom i forgårs :) 14 stk, men noen blir jo haner så vi kommer ikke til å få så mange etterhvert. Hønene står i hønsehuset som før har vært en leikestue. Vi kan vel egentlig ikke kalle de høner enda for det er bare 4 uker gamle kyllinger, de var livredde når de kom men de begynner å bli tammere og roligere nå :) Men altså! Vi fant ut at vi måtte jo ha en hønsegård så i hele går og i hele dag så har vi snekret hønsegård :D
Vi er snart ferdige, mangler bare tak og litt detaljer for at de ikke skal rømme.
Pappa har slått ner påler og satt på netting, Rebecca (søstra mi) har lagt planker rundt heile bånnen og jeg, jeg har spikra hvert fjerde kryss på nettingen med kramper.. Først gikk det greit, men så er jo ikke ejg verdens beste snekker så jeg ble mer og mer irritert på  de krampene, og til slutt ble jeg så irritert at jeg bare hamra til så de ble skjeive og stygge, haha ;) Bare så det er sagt i hvert fall, Jeg hater kramper!!!
men nå er hverftasll hønsegården snart på plass :D
Har ikke fått tatt noen bilder siden kameret vårt er litt hemma fortiden, det lå ute en natt i regnet :(
Men tok noen internett bilder av de to rasene vi har da så får håpe det holder :)
Mi snakkes! ♥

Sånn ser de vi har ut nå, de blir større etterhvert, det her er bare en "kylling" eller "Tenåring" om man kan kalle det det. Dette er en hvit sussex, de har vi 8 stk av. 

Detta er en grå autralorps, de vi har er svarte med litt gult rundt hode. Våres er bitte små kyllinger, mens dette er nok en fullvoksen en. Vi har 6 stk av disse. 
Sorry litt dårlige bilder, men som sagt, har ikke kamera! 
Gjerne kommenter! har dere høner? hvordan? 
Hadefint ♥
-Maria

 

God sommer!

HeiHei♥ Idag har sola virkelig ikke skuffa! Lå i sola en time i stad, HERLIG! Tok også litt bilder, og nå er det frustrerte fruer ♥
Elsk! Ha en flott sommer folkens! Haha, er skikkelig glad laks nuu! SOOOL♥♥ 

Ha en herlig dag videre!♥ // hva gjør du idag? // Fint vær hos deg?

-Stine 

heihei :)heisann! dere har ikke sett meg før for jeg har ikke fått blogga enda! men nå skal jeg skrivet et innlegg om meg.

jeg bor i Arendal, og er 13år. jeg skal begynne i 8b 5.August på Asdal skole. på fritia liker jeg å spiller jeg fotball, henge med venner, være med familie og dyra mine=)

jeg liker veldig godt å ri på hesten til far som heter Beth Molyn hun er kjempe snill, også har jeg en tvilling bror som eter Richard.

bestevennene mine vet dere vel hvem er det er jo Stine, Tora og Maria <3

det var vel det hade ! <3

 

 
KARIANNE <3

 

video

En gammel video av meg og Julie <3
video:capture20110709


-Tora

25.06.2012

Hei søtiser 

Nå sitter jeg å min kusine Julie å spiller hahaha ;)

vært litt av en dag får å si det sånn :) Våkna kl 10 halv 11 eller no, vaska badet og mange klesvasker ;) Mata kaninene og masse PC og TV, Når jeg satt på PCèn hørte jeg at det torna og da gikk jeg ut å satte kaninene i buret og når jeg kom ut løp pus ( hunden min ) rund uteburet til Molo og han var jo drit rædd det tok en tid førjeg fanga han får når jeg tok neste tak i ha løp han :/ Når jeg endelig fikk tak i han ko pappa ¨å satte han i gården ;) da fikk jeg kalle og molo i burene ;)   Da begynte det å pøs regne og pus klatra bokstavelig talt neste ut av gården så jeg løp inn å henta Anders fordi jeg rakk ikke ned til pus sånn at att vi kunne sette han inn til Mina;) så nokk om det ;)  Når jeg kom opp til Julie så spilte mi wii, Mariosports mix og det eide jeg i ;) Kl halv 9 så  mi på the lying game og det blei bare noe krøll ;)

Nå sitter HO å roper " det blei perfekt " og " slipp alt du har kl er halv 11 "

Ja nå skal vi spise så sneks ;) 

Sverige

Heisann <3

Nå har jeg kommet heim att form sverige, reiste med Karianne om torsdag og kom hjem for en time siden ca. Vi var i skara sommerland på fredag og lørdag, på lørdag var jeg eller vi med min familie, de kom på freag fordi pappa måtte jobbe på  torsdag. Vi hadde det utrolig koslig og vi kjørte horten moss hjem noe som tar utroooolig laaaagn tid. Når det var en halv time igjen så fant Morten broren min fram en frosk som jeg hadde vunnet inne i skara og leikte litt med den vis man kan si det sånn ;)  Jeg holder selvfølgelig å le meg i hel av Fredrik Frosk som den ble hetenes hahah ;) Men nå har jeg offesielt feri ;) digg <3

Så nå skal jeg bare finne meg en fanta boks og bare kose meg <3 Det får dere å gjøre så snakkes <3

Tora <3

 
 

God morgen!

Heisann!
Nå har vi vært våkne i ca en time, er supertrøtt!! Men er kanskje ikke så rart når to skjønne unger kommer inn 50 ganger i løpet av natta ;) det går mest i: jeg må tisse.. Jeg er tørst.. Eller det er for mørkt på rommet.. Hehe, men så Kom de altså inn på vårt rom også spiller de kort, han eldste samler bare på bildekort og ho yngste bryr seg ikke om hva slag kort, ho skal bare ha flest ;)
Nå fant jeg frem mobilen til de så nå sitter de og snakker med talking tom, den katten :) det er tydeligvis gørrvittig!!
Ista hoppa de i senga, og det var kjempegøy å hoppe på beina min, noe som ikke var like gøy for meg, haha ;) Men nå skal vi spise frokost så snakkes sikkert snart, hadefint!

Sykt fin utsikt her!

Pus er sulten <3

Snakkes seinere utover dagen, ha en fin dag!

Som skriver - Maria. fra Maria & Stine.

Stine

Jaja,ett innlegg om meg du.. Hmm, får vel starte med at jeg er ei jente,13år fra vakre Arendal! Trives utroolig godt i denna byen :) Fritiden min går mye til hest og ridning, noe som er min store innteresse :) Venner betyr også stort for meg! Ting jeg liker og gjøre generelt er vel foto og redigering, er også veldig glad i dyra mine - to skjønne Marsvin på godt over ett år. 15.August begynner jeg i 8b på Asdal skole, noe jeg gleder meg masse til! Ellers har jeg bursdag 14.April :) Om du følger denne bloggen er jeg sikker på at du vil bli godt kjent med alle oss :) Jeg ser vel på meg selv som den stae og som står for sitt,men også ganske omsorgsfull og ansvarlig- elsker utfordringer og å klare de!

Nattaklem fra oss!

Heihei :)
Nå er klokka 01.15, og vi sover.... Ikke ;) men siden vi ikke sover helt riktig enda så bare blogger vi for å blogge :D vi har spilt kort en god stund nå, går i boms og press eller stress :) blogger fra iPad så vet ikke om det blir så bra.. Men vi får håpe det :) vi har tatt en 100,200 bilder eller noe på fem minutter så finner sikkert et eller to vi kan legge ut, men det er fra iPad så er ikke av beste kvalitet, men det får duge!

Overtrøtt, ehm.. Nei?

Jaja.. Ikke spør :)

Normale sa du? Hehe..

Snakkes i morra folkens! Natta <3

Maria Elise

Hei!
Sa at jeg skulle fortelle om meg, så nå er det bare å henge med!

Jeg heter altså Maria Elise, men bruker bare Maria. Jeg er 13 år og bor i æendal :)
Har mange interesser skal jeg si deg! Jeg liker å oppleve nye ting, nye muligheter for hver dag :) hvis jeg skal stå mellom sminkedolle/fjortis osv.. Eller villmarksjente/ skaujente er jeg desidert det siste! Ingen tvil...
Jeg liker å klatre, gjerne i fjell eller mest av alt trær :) klatrevegg er kjedelig.. Dykking har alltid vært noe jeg har likt, pleier å dykke med pappa og min søster Rebecca, og en eller av og til to ganger i året dykker vi og tar krabber :D
Er også veldig glad i dyr, har en hel skau med kaniner og en stor kaningård. Ellers er ydlingsdyrene mine delfin, skilpadde, hester, kaniner, osv..
Jeg liker både å lese og tegne, jeg liker mest skjønnlitteratur sånn som Harry Potter og eragon osv..
Jeg har en svær familie på syv :) jeg er midt i, to mindre, to større :D
Jeg er meg selv, prøver ikke være mer en jeg er, sånn er det bare!

Håper dere har fått vite litt mer om meg nå, og fått et lite inntrykk av meg :)

Barnevakter!

Heisann!
Nå sitter vi barnevakter, altså jeg (Maria) og Stine. Nå har Stine akkuratt lagt ungene, så nå skal vi snart finne en film eller noe annet å se på og kose oss :D Haha, vi har sittet å snakka engelsk til hverandre mens ungene var her ;) Nå ser vi på unge mødre, vet ikke hvorfor, var bare det som gikk på tv nå.
Jeg har ikke blogga enda forresten, litt treig ;) Men jeg er altså Maria, skal blogge innlegg om meg så fort jeg kan, kanskje etterpå :)
Men altså, nå har Stine nettopp henta is, og vi har funnet en film vi vil se. Ingen av oss har sett den før så detta vil bli spennede, haha!


Jeg gomler i meg is og blogger :)

Meg og Stine :)


Speilet og oss altså, haha <3

Hvilken film? hmmmm?

og det ble :

Lage flate baller! Haha, elsker den filmen! , sorry rakk ikke ta eget bilde...

 

Men nå er det film på G, så vi snakkes ♥

-Maria
God Morgen

HeiHei♥

Haha,er jo kun meg som har blogget de siste dagene, de andre håper jeg begynner snart de også! 
Uansett, har jo skikkelig blogglyst fortiden! Så her blogges det ♥ 

iallefall GOOOD MORGEN folkens, Starta dagen skikkelig med Frustrertefruer, rundstykker , jordbær og smoothie♥♥♥♥ 
Er virkelig heeeerliiiig med sommerferie!!  Men nå kaller rommet mitt på en skikkelig vask og ryddings! Det ser jo ikke ut! 
Og i kveld skal jeg sitte barnevakt sammen med Maria, For min herlige kusine og fetter♥  

 
Hva jeg hadde i smoothien♥

Ha en fin dag!// Hva skal du i dag? 

-Stine 

Ønskeliste sommer 2012 - Bikbok

HeiHei♥
Tenkte å slenge ut en ønskeliste for øyeblikke :-)

-Stine  ♥  

FB: V E R D E N S B E S T E K L A S S E

HeiHei♥
Det er jo sånn at nå har vi ingen fler dager som barneskole elever, men må
veldig innrømme at det er utrolig rart og tenke på at vi skal splittes helt opp, at vi ikke er den klassen
vi alltid har vært... Så Tusen takk for syv flotte år kjære klassen min ♥ 

 

 

-Stine

Tora

Heisann sveissann <3

 

Jeg er Tora og jeg skal fortelle litt om meg ;)

Jeg heter Tora, bor hos mamma og pappa.
Jeg er den som sier det jeg mener og står på mitt <3 PÅ fritia mi driver jeg med fotball og henger med venner.
Jeg har to kaniner og to hunder, to brødre(tvillinger) og en søster, Er minst i familien og sånn er det.
Jeg er tydeligvis veldig rar sier Stine <3 Men det er kanskje litt sant å :)
Skal opp i 8. klasse, kom i 8b på Asdal ;)  

 Mye mere men finner ikke på noe fornuftig ;) hahah

 

 

 

 

Jeg er den med farge hær og Sine er den andre altså jeg er det venstre og stine det høyre bildet:)

 

Det var litt om meg snakkes <3

Diggit<3

1 dag til ferie!

HeiHei♥

Har skikkelig blogglyst nå! haha, kaaanskje fordi vi nettopp har fått ny blogg, Så får bare utnytte det :-) 

Tenkte egentlig bare å pøse på med at  DET ER FERIIIIEEEEE IMORRRAAAA!!!! SOMMERFERIEEE! ♥♥♥
Haha , kan egentlig ikke tro det! Dette året har godt så fort! Og nå har vi bare 1 dag igjen som barneskole elev!
Gleder meg veldig til ungdumsskolen egentlig, mye mer frihet♥ Drit lei av teite barneskole regler! Men nok babbel
 GOD FERIE ALLE SAMMEN! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Haha,skikkelig  ♥  ♥  ♥  ♥  innlegg! men sommerferien fortjener masse  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ ;-) 

-Stine