Vi greide det igjen (:

2.plass til det beste laget, woohooo.

Vi kom på 2.plass til slutt etter att vinnerene av cupen ble diska ved bruk av for store spillere eller noe, var sykt fail får det var lif (langesund) som ble diska og det var jo de som arangsjerte cupen, haha. Skulle ha blitt ny finale mellom vi og Hisøy men det gad de ikke og Hisøy fortjente 1.plass og vi er kjempe fornøyde med 2.plass. Vi fikk en fin pokal og nå har vi tre pokaler på klubbhuste og to av dem har vi fått i år. den første når vi kom på 2.plass i Danmark og den andre nå, den siste fikk vi i fjor eller noe når vi VANT natt cupen. Pokalen vi fikk, fin den eller hva?

Jeg og julie (julieomholtlund.blogg.no) lagde masse vitser i gård kveld hålt på skikkelig lenge, det begynte med 99ère med tits og slutta med Roger men egentlg er det Robet, vis du har hørt den så skjønner du, haha. Jeg er alltid hyper om kvelden og Julie hadde fått i seg en redbull, såå ja.

Brukte sykt mye på ett spill som var på hotellet, det var litt testris akting. Det var to stopp, den første der kunne man vinne godteri og den andre som var høyere opp der kunne man vinne en telefon eller et kamera. Jeg vant en godteri som var en ku, stoppet bare der fordi jeg ville vinne noe hahaha, var bare en i fra å vinne kameraet eller telefonen da. Jeg var helt syk i det spillet<33 tihi <3

 

-Tora

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar